Bagaimana untuk mencipta E KASHMIR ROGAN (Bombay)

rogan

Memasak resipi India – Rogan Kashmir masakan E adalah seperti seorang karya seni kerana terdapat kesukaran dalam cara membuatnya. Atas peluang yang baik buat masa ini ingin menyampaikan kepada Info resepi masakan India yang anda Cari rujukan tambahan. Mungkin membuat Resipi India E Kashmir Rogan adalah sesuai untuk disajiakan kepada rakan-rakan anda atau ditafsirkan untuk adik di rumah

Bahan-bahan resipi membuat piring yang benar-benar tidak http://buletinresep.blogspot.com/2015/11/resep-wedang-ronde.html terlalu menyusahkan dan ribet. Anda boleh mendapatkannya dengan mudah. Bilakah hidangan ini diwujudkan tidak syak lagi keputusan yahut dan lazat.

BAHAN PERASA (I):

5 gram kulit kayu manis
5 gram ulas
buah pelaga 5 gram hijau
meninggalkan Bay 5 g
lada hitam 5 g

II BAHAN-BAHAN:

200 gram daging kambing dipotong ke dalam bahagian-bahagian 5
Kentangsecukupnya
2 plum tomato sos yang dibuat
5 gram serbuk Garam masala (rempah tipikal India)
5 g serbuk ketumbar (ketumbar perasa)
5 g cili serbuk
1 bijirin daripada Tomato
1 sudu kecil garam

Bagaimana untuk mencipta E KASHMIR ROGAN (Bombay):

Kacau goreng semua rempah-ratus (I) sehingga ia wangi, tambah bahan-bahan, kemudian masak di atas haba yang rendah sehingga masak.
Kemudian, masak sehingga ia berubah warna dan sedia untuk dihidangkan.

Jika itu adalah maklumat mengenai resipi bagaimana http://buletinresep.blogspot.com/2015/11/resep-wedang-sekoteng.html untuk memasak Rogan Kashmir India E boleh kami memaklumkan kepada anda di rumah. Terus mencipta Tukang masak dan tahan baik dan Jangan sekali-kali berputus asa. Akan pasti memaklumkan tidak dapat mencipta rumah keluarga bangga.

Comments

Private comment