Resepi masakan India daging Steak Oriental mi

dag

Resepi masakan India daging Steak Oriental mi – koleksi maklumat tentang memasak resipi India pada upacara ini indah indah kami ingin berkongsi maklumat kepada anda tentang persekitaran dunia masakan. Sudah tentu bagi mamih rumah memasak dengan lazat menjedi tuntutan http://buletinresep.blogspot.com/2015/11/resep-wedang-bajigur.html yang mesti dipenuhi. Kaliinipun yang kita mahu supaya dapat berkongsi mengenainya dengan syer resipi membuat India Oriental daging Steak mi

Mungkin masakan ini boleh memberikan sesuatu yang berbeza untuk keluarga anda, sepatutnya dapat makan mengugah rasa. Untuk itu, sila baca resipi ini dengan maklumat lebih lanjut.

BAHAN-BAHAN:

150 g tenderloin, pipihkan
Air menyempitkannya
3 sudu besar sos hoisin
1 sudu besar merah cuka wain
Minyak sayuran secukup rasa
1 keping timun
1 lada loceng merah, dipotong menjadi jalur nipis
1 hujung batang daun bawang
50 g mi
Coliander secukup rasa, cincang

BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT ORIENTAL STIK DAGING LEMBU & MI:

Menggabungkan hoisin sos, air dan cuka wain sehingga diagihkan sama rata, ketepikan.
Panaskan kuali dengan api yang atas api anti melekit, gosok dengan minyak yang sedikit.
Tambah timun, lada loceng, scallions, dan masak dan kacau selama 1 minit. Kacau dalam MI,
dan setengah cilantro, Campurkan hoisin.
Dalam kuali dengan api lagi, haba ke atas api yang sederhana sambil basting minyak, masukkan daging yang dihiris
Sudah garam dengan lada dan benar-benar kot. Belakang dan ke hadapan sehingga masak secukup rasa, angkat, kemudian longkang.
Terletak di sebuah di bawah steak, sambil mi di atas lada ini.
Flush dengan peninggalan cecair.

Apa-apa maklumat tentang resepi bagaimana http://buletinresep.blogspot.co.id/2015/11/resep-wedang-uwuh.html untuk memasak daging Steak India Oriental mi yang boleh dipersembahkan kepada anda. Mei mungkin dapat membantu menyelesaikan masalah anda pada laman utama dalam masakan.

Comments

Private comment